Hoşgeldiniz.

Et Paçasının Tarifi Yapımı Et Paçasının Tarifi Yapımı MALZEMELER 1kg kemikli et, 1baş sarımsak, tuz, karabiber, yenibahar Et Paçası tarifi Eti parçalara ayırın, tuz ve

  1. Sponsorlu Bağlantılar


    Et Paçasının Tarifi Yapımı

    Sponsorlu Bağlantılar




    Et Paçasının Tarifi Yapımı





    Et Paçasının Tarifi Yapımı
    MALZEMELER
    1kg kemikli et,
    1baş sarımsak,
    tuz, karabiber,
    yenibahar
    Et Paçası tarifi
    Eti parçalara ayırın, tuz ve suyunu ayarlayarak kaynamaya bırakın. Üzerinde biriken köpüğü ise alın. Sarımsakları dövün, baharat ile karıştırın. Haşlanan etlerin kemiklerini ayırarak bu baharatlı karışımı suya ekleyin. Su ağdalanana kadar kaynatmaya devam edin. Yanında pilav ile servise sunabilirsiniz.



    Paylaş Facebook Twitter Google



  2. Sponsorlu Bağlantılar

 

 

<b>Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin</b> Yorum Yaparak Bu Konunun Geliştirilmesine Yardımcı Olabilirsin


:

Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.